QUESTIONS BEFORE YOU COMMIT?

Frequently Asked Questions

De verhuur prijs is gebaseerd op 4 dagen per item, deze prijs is exclusief levering. Omdat een evenement meestal enkele dagen nodig heeft om op te bouwen en af te bouwen krijg je deze dagen erna en ervoor van ons gratis.

Zijn 4 dagen nog niet voldoende? Dan kan je de items, mits beschikbaarheid, nog langer huren. Hiervoor wordt 25% van de totale offerte per extra dag aangerekend.

Op onze verhuurpagina kan je uw gewenste item vinden. Zodra je het item hebt toegevoegd aan uw checklist kan je op afreken pagina uw gegevens invullen. Vergeet zeker niet de verhuurdatum, leveringstijd en afhaaltijd te selecteren.

Jep – wij kunnen uw items ook leveren als je aan een minimum bestelbedrag van €250 komt. Je kan tijdens het afrekenen kiezen voor levering. Hierna wordt er een leveringskost berekend op basis van het afleveradres.

Uiteraard kan je uw gehuurde items volledig kosteloos zelf afhalen in ons magazijn. Opgelet wij kunnen afhalingen met aanhangwagen niet toestaan. Lees zeker onze huurovereenkomst voor alle details.

SALON Verhuur
Bremheide 3
2230 Herselt

Na het voltooien van de bestelling en betaling, zijn de items voor jou gereserveerd. Als je toch nog iets wil bij huren, kan dat indien de items nog beschikbaar zijn uiteraard! Stuur ons hiervoor best een mailtje.

Is er iets tussengekomen en moet je de bestelling annuleren? Dan bedraagt de annuleringskost 15% van het totale bedrag als je de artikelen tot 4 weken voor de levering annuleert. Wil je binnen de 4 weken voor levering nog annuleren, dan bedraagt de annuleringskost 30% van het totale bedrag. Als je 2 weken voor levering annuleert, wordt er een annuleringskost van 50% op het totale bedrag aangerekend. Bij annulering een week voor de levering wordt er 70% van het totale bedrag aangerekend.

Zoeken jullie iets dat we niet hebben maar toch graag zouden huren? Laat het ons weten en wij starten meteen een zoektocht in heuse Sherlock Holmes stijl of creëren het zelf.

Ongelukken gebeuren, no problem! Uiteraard ontvangen wij al onze items liever terug in volledigheid en volmaakte staat. Wij vertrouwen er dan ook op dat jullie met elk gehuurd item zorgvuldig omgaan. Mocht er toch iets stuk gaan of kwijt geraken dan brengen we deze kosten extra in rekening op de factuur.